Hvad er vi

Virksomhedsprofil

Novaform Arkitekterne har gennem en årrække tegnet og produktudviklet lavenergi- og passivhuse, sommerhuse, rækkehuse, punkthuse, gårdhavehuse, villaer og lejligheder for både private kunder og større firmaer.

Vi udvikler boliger, hvor form, funktion og æstetik vægtes lige højt.

Boligerne bliver udviklet i tæt dialog med bygherre i form af forundersøgelser, skitsering og visualisering, som sikrer den optimale boligløsning. Vi følger hele processen fra bygherres ønsker, de første skitser, myndighedsbehandling, projektering gennem udførelsesfasen til det færdige resultat.

NCC Bolig, EBK HUSE, Future House og Huskompagniet er nogle af de kunder, vi har løst opgaver for.

Virksomhedsprofil

Novaform Arkitekterne har været med til at udarbejde det første Svanemærkede hus i Danmark, og vi ønsker at fremme bæredygtige tiltag i byggeriet.

Vores professionelle byggerådgivning udfører en række renoveringsopgaver for boligselskaber, andels- og ejerforeninger, offentlige institutioner og andre ejendomsejere.

Samarbejdet består ofte i: helhedsplaner, drift- og vedligeholdsplaner inkl. budget, bygningsdelskort, udbudsprojekt og tilsyn i udførelsesfasen, renovering af lejligheder samt nye taglejligheder.

Vores bygherrer tæller bl.a.: FSB, KAB, Holbæk Boligselskab, Bo-Vest, UCC, Beredskabsstyrelsen og en række andels- og ejerforeninger.