Størrelse

150 m2

år

2016

beliggenhed

Københvan K

Totalrenovering af taglejlighed

Renovering

Renovering

Totalrenovering af taglejlighed

På toppen af lejlighedskomplekset overfor Glyptoteket har Novaform indrettet en taglejlighed med forskudte gulvniveauer.

Lejligheden er total istandsat og ændret med nyt køkken og bad.

Fra at være en mørk lejlighed til en lys lejlighed med inddragelsen af den fine udsigt til Glyptoteket og ekstra udnyttelse af altanen mod gården.

Vores commitments

Signatur 01

Ét sted i boligen hvor du kan se til alle 4 verdenshjørner (N,S,Ø og V)
LÆS OM VORES signaturer

Signatur 02

Genius Loci, Stedets ånd
LÆS OM VORES SIGNATURER

Signatur 03

Et sted mellem inde og ude, der skaber sammenhæng mellem bolig og omgivelser
LÆS OM VORES SIGNATURER

Signatur 04

Værelser med lysindfald fra to sider
LÆS OM VORES SIGNATURER

Signatur 05

Cirkulær bevægelse i planløsningen  
LÆS OM VORES SIGNATURER

Signatur 06

Godt Indeklima og menneskelig komfort
LÆS OM VORES SIGNATURER

Signatur 07

organisering af boligens midte som centrum for beboernes sociale liv
LÆS OM VORES SIGNATURER

Signatur 08

Miljømæssige og Bæredygtige aspekter ved Energiforbrug, Materialevalg og Økonomi
LÆS OM VORES SIGNATURER

Signatur 09

Æstetik og byggeteknik går hånd i hånd
LÆS OM VORES SIGNATURER

Signatur 10

detaljeret forståelse AF byggeriets TILBLIVELSE FRA TANKE TIL FÆRDIGT RESULTAT
LÆS OM VORES SIGNATURER